Agenda

jun
15
za
Kinderdisco @ Tent aan de Kiosk
jun 15 @ 14:30 – 19:00

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert KF Kempenbloei Achel, n.a.v. het dorpsfeest, een kinderdisco in de tent aan de kiosk bij de kerk te Achel-centrum.

Er zijn eveneens leuke nevenactiviteiten voor de kindjes voorzien.  Enkel kinderen onder begeleiding van een volwassene kunnen deelnemen aan dit evenement.  Voor de ouders is er zonder twijfel een lekkere verfrissing voorzien (tegen betaling uiteraard).

 

jun
16
zo
Deelname processie dorpsfeest Achel @ Centrum Achel
jun 16 @ 10:30 – 12:00
Deelname processie dorpsfeest Achel @ Centrum Achel

De eerste zondag na 13 juni, het naamfeest van Sint-Antonius van Padua – trekt in Achel weer de ‘Antoniusprocessie’ uit.   Dat gebeurt na afloop van de eucharistieviering, rond 10.30 uur.

Bij die gelegenheid is het dorpscentrum van Achel afgesloten voor het verkeer. Dat is ook ‘s namiddags nog het geval, want dan vindt er een groot dorpsfeest plaats.

Dorpsfeest Achel @ Tent aan de kiosk Achel Centrum
jun 16 @ 14:00 – 20:00
Dorpsfeest Achel @ Tent aan de kiosk Achel Centrum

Ter gelegenheid van het jaarlijks dorpsfeest in Achel-centrum zet onze vereniging, naar aloude gewoonte, een grote feesttent op aan de kiosk bij de kerk.  Iedereen is hier welkom om, onder het genot van een lekkere Achelse Trappist of iets anders fris, te komen genieten van optreden van onze jeugd: Starlights, jeugddrumband en jeugdfanfare.

Om 19 uur zal de dagprijs van onze grote tombola getrokken worden: de gelukkige zal op dat moment aanwezig moeten zijn om zijn/haar prijs af te halen.

Tot dan!

jul
4
do
Deelname BLOW te Kerkrade (WMC) @ Theater Kerkrade
jul 4 @ 19:30 – 21:30
Deelname BLOW te Kerkrade (WMC) @ Theater Kerkrade | Kerkrade | Nederland

Wat is BLOW!?

Van 4 tot en met 7 juli 2019 ademt Kerkrade weer blaasmuziek. BLOW! by WMC Kerkrade brengt, hoewel het Wereld Muziek Concours 2021 nog ver weg lijkt, alvast de WMC-sfeer naar de stad en toont een dwarsdoorsnede van alles wat de blaasmuziek te bieden heeft.

Het fanfareorkest van KF Kempenbloei Achel heeft de eer deel te nemen aan dit evenement en zal op donderdag 4 juli 2019 haar concert geven in het Theater Kerkrade, aanvang 19u30.  De ticketverkoop is reeds gestart: koop hier je tickets.

%d bloggers liken dit: