Koninklijke Fanfare Kempenbloei Achel

Fanfare - Drumband - Starlights - Jeugdfanfare - Jeugddrumband

Lenteconcert

View Calendar

Welkom op ons jaarlijks lenteconcert, dit jaar met enkel talent van “eigen bodem”: nl. ons fanfareorkest en ons slagwerkensemble.

Inkomprijs slechts 5 euro!

Related upcoming events

 • 27/05/18 18:00 - 27/05/18 21:00
  Concertband Maasmechelen (o.l.v. Mark Prils) en Koninklijke Fanfare-orkest Kempenbloei Achel (o.l.v. Ivan Meylemans) organiseren op zondag 27 mei een prachtig dubbelconcert in Zaal Martinus Opgrimbie.
  De Europese vice-kampioen en wereldkampioen hebben een adembenemend en intrigerend concert voor u samengesteld om er samen met jullie een prachtige concertavond van te maken.
  TICKETINFO
  ------------
  VVK: €8
  KASSA: €10
  Leerlingen Academie en -12j: €5Tickets & info:
  www.academiemaasmechelen.be
  089 769 777
  Kindvriendelijk
 • 17/06/18 Gehele dag

  Antonius-processie

  Zondag 17 juni 2018 zal de jaarlijkse Sint- Antoniusprocessie weer door de Achelse straten trekken, dit ter verering van de heilig verklaarde minderbroeder Antonius van Padua (1195-1231).   Na de hoogmis van 9u30 trekt de processie van de kerk naar het oude klooster Catharinadal.

  Het religieuze gebeuren gaat gepaard met een heus dorpsfeest dat geen enkele Achelaar wil missen. .   In de dagen rond de processie is ook een speciaal Antoniusbroodje te koop.

  ORGANISERENDE VERENIGING

  Antoniuscomité

  WELKOM  IN  EN  ROND  DE  TENT  AAN  DE  KIOSK

  Ook onze vereniging zal haar steentje bijdragen aan het welslagen van deze mooie dag.    Zo zullen de (jeugd)fanfare en (jeugd)drumband mee opstappen in de processie.
  In de namiddag kan je genieten van optredens door onze majoretten, jeugddrumband en jeugdfanfare, dit alles onder het genot van een lekkere frisdrank, pintje of Achelse trappist.   Honger?  Geen probleem: ook daarvoor wordt gezorgd.
  Dit alles vindt plaats in de grote tent aan de kiosk: je kan er niet naast kijken.
  Iedereen is van harte welkom!