Koninklijke Fanfare Kempenbloei Achel

Fanfare - Drumband - Starlights - Jeugdfanfare - Jeugddrumband

Sitearchief

Onthulling monument KF Kempenbloei Achel, voorafgegaan door dubbelconcert Riemst – Achel

Het college van burgemeester en Schepenen van de stad Hamont-Achel heeft beslist om KF Kempenbloei Achel blijvend in de bloemetjes te zetten door het laten ontwerpen van een kunstwerk. Dit alles naar aanleiding van het behalen door het fanfareorkest van de 3e opeenvolgende titel als wereldkampioen op het WMC te Kerkrade.
Dit monument zal feestelijk onthuld worden op zondag 30 september 2018 – de feestelijke onthulling wordt voorafgegaan door een dubbelconcert van het harmonieorkest de Volksgalm uit Riemst en het fanfareorkest van KF Kempenbloei Achel.
Het harmonieorkest de Volksgalm werd in 2017 wereldkampioen in eerste divisie afdeling Harmonies.
Aanvang 14:00.
De inkom is gratis en iedereen is van harte welkom.
Na afloop biedt het stadsbestuur een feestelijke receptie aan!  Voor deze receptie dien je je wel apart op te geven bij het Stadsbestuur via uitpunt@hamont-achel.be, en dit uiterlijk op 14 september 2018.

Top 2 Concert

Concertband Maasmechelen (o.l.v. Mark Prils) en Koninklijke Fanfare-orkest Kempenbloei Achel (o.l.v. Ivan Meylemans) organiseren op zondag 27 mei een prachtig dubbelconcert in Zaal Martinus Opgrimbie.
De Europese vice-kampioen en wereldkampioen hebben een adembenemend en intrigerend concert voor u samengesteld om er samen met jullie een prachtige concertavond van te maken.
TICKETINFO
————
VVK: €8
KASSA: €10
Leerlingen Academie en -12j: €5Tickets & info:
www.academiemaasmechelen.be
089 769 777
Kindvriendelijk
Top 2 concert