Kempenbloei - Achel

Winnende nummers tombola KF Kempenbloei van 18 juni 2017

De prijzen zijn af te halen tot en met 14 juli 2017 bij Elly Van Hertum na telefonisch contact +32476534306

tombola kfk 2017

zandloperOp 15 juli om 20:00u is het zover: ons WMC-optreden! Het programma is getiteld 'Reverse' en is gespiegeld opgebouwd rond het werk Palindroom van onze eigen Nick van Elsen. Het begin- en eindwerk zijn jazz-geinspireerd, het tweede en vierde stuk zijn geinspireerd op poezie.

1. Prelude, Fugue and Riffs - Leonard Bernstein
2. I Shall Love But Thee (naar sonnet 18 van Shakespeare) -Jan van der Roost (sopraan: Anneke Luyten)
3. Palindroom - Nick van Elsen
4. Astral Poetry - Oliver Waespi
5. Breathless uit 'Jazz' - Philip Wilby

jeugddrumband emj 2017

 

De jeugddrumband onder leiding van Marc Dufour behaalde in de categorie Percussie-ensembles een schitterende 1ste prijs op het Europees Muziekfestival van de Jeugd in Neerpelt.

brelbrasDe gloednieuwe Brel & Brass cd van Micheline Van Hautem, ondersteund door de Koninklijke Fanfare Kempenbloei uit Hamont-Achel

De man met het stokje is niemand minder dan topdirigent Ivan Meylemans (o.a. Koninklijk Concertgebouw Orkest), tevens artistiek leider van Brel & Brass.

Speciale gast op Brel & Brass is bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld in binnen- en buitenland.

Elf met zorg uitgekozen chansons: Franse favorieten zoals o.a. Voir un ami pleurer, La chanson des vieux amants, Amsterdam en Au suivant! Marieke wordt gezongen in de taal van Micheline’s jeugd; zij is geboren en getogen in het Belgische Gent.

Voor Ne me quitte pas koos Micheline voor de Zuid-Afrikaanse versie omdat de kinderlijke dubbele negatie van Moenie weggaan nie het gemis nog zo veel schrijnender maakt.

€ 15.00