Mars- en showwedstrijden Hamont-Achel

Nadat de mars- en showwedstrijden in 2020 niet mochten doorgaan, zal het marktplein van Hamont dit jaar op  4, 5 en 6 juni aanstaande gelukkig weer bruisen van de muzikale activiteiten!

Ook onze drumband, o.l.v. tamboer majoor Anne Van Hertum en dirigent Marc Dufour, zal haar steentje bijdragen en deelnemen aan de wedstrijden in discipline A, sectie 1, Afdeling H op maandag 6 juni 2022 (voorstelling korpsen 16u55).

Onze muzikanten zijn reeds enige tijd druk aan het repeteren voor dit optreden: misschien heeft u ze al wel eens horen trommelen op een zondagvoormiddag?  Dat is best mogelijk want dan is de speelplaats van de lagere school in Achel hun oefenterrein.  Gelukkig mogen zij van de directie gebruik maken van dit terrein, waarvoor wij hen uiteraard zeer dankbaar zijn!

Wij hopen op een grote schare supporters op maandag 6 juni: we spelen een thuismatch!  De inkom is gratis, dus dat is mooi meegenomen.

Het volledige programma en verdere info over de mars- en showwedstrijden, kan je terugvinden op hun website: www.marsenshow.be.

Van harte welkom!