WMC 2022

Diegenen die het wedstrijdoptreden van ons fanfare-orkest mochten meemaken in de Rodahal tijdens het WMC zullen ongetwijfeld gehoord hebben dat ons fanfare-orkest klaar was voor het “Wereld Muziek Concours” 2022 te Kerkrade.

Wij zijn een fiere vereniging die de vierde opeenvolgende titel met veel trots zal dragen de komende jaren!  Dank je wel aan iedereen die haar steentje heeft bijgedragen aan de activiteiten rond het WMC, zowel voor als achter de schermen!

Deze investering in onze vereniging, zeker in de zware periode na het overlijden van ons geliefd bestuurslid, muzikant en drijvende kracht Steven Schuurmans, gaf echter een meerwaarde aan onze muzikale vriendschap.  Bovendien vonden we troost in de muziek die we samen maakten.

Kempenbloei lag zeer nauw aan het hart van Steven en hij keek heel erg uit naar het WMC van dit jaar: het concertoptreden van zondag 24/7 zal sowieso een memorabel concert worden voor muzikanten, dirigent en iedereen die betrokken is bij Kempenbloei, ongeacht wat de uitslag zal zijn.

#Kempenbloeilove  #Stevenlove