Proficiat aan onze Starlights!

Deelname Eurowisseltrofee-wedstrijd

Onze Starlights hebben zaterdag 11/2 en zondag 12/2 ll meegedaan aan de Eurowisseltrofee-wedstrijd voor de jeugd Vlaanderen, welke wedstrijd plaatsvond in Houthalen.

Wat is de Eurowisseltrofee?

De Eurowisseltrofee is een wedstrijd voor alle twirlers en majorettes die lid zijn van VLAMO. Deze wedstrijd wordt georganiseerd over twee dagen:

  • een wedstrijddag voor juvenile, preteen en jeugd twirlers/majorettes
  • een wedstrijddag voor junior, senior en adult twirlers/majorettes

Op het einde van elke dag wordt een wisselbeker toegekend aan de vereniging die het hoogst scoort in drie verschillende disciplines, waarvan minstens één team/corps.

De wisselbeker moet voor de volgende Eurowisseltrofee weer ingeleverd worden. Wanneer een vereniging de wisselbeker 3 jaar na elkaar wint, blijft deze beker eigendom van de vereniging.

Zaterdag 11/02/2023: deelname wedstrijddag voor juveniel, preteen en jeugd twirlers/majorettes.

Op zaterdag 11/02 namen onze juveniel/preteen en jeugdmajorettes deel aan de wedstrijd. Zij deden allen hun uiterste best, van jong tot oud, met een mooie overwinning als resultaat.  Hierdoor mag de Eurowisseltrofee voor een jaartje mee naar Achel genomen worden, waar hij een mooi plaatsje in onze goedgevulde trofeekast zal krijgen!

Proficiat aan alle majoretten en hun begeleiders!

Zondag 12/02/2023: Eurowissel Junior, Senior, Adult.

3 dames van onze vereniging namen deel aan de Eurowissel Junior, Senior, Adult.  De resultaten hiervan volgend binnenkort.