Wil je kind ook majorette worden?

 
Meisjes en jongens vanaf 3,5 jaar die willen leren twirlen zijn welkom om een kijkje te komen nemen op de lessen. Voor de kleinsten (4 tot 8 jaar) gaan de lessen door op vrijdag van 16.30 tot 17.30u in de Achelse muziekzaal.
De ouderen kunnen op zaterdag een kijkje komen nemen in de sporthal te Achel van 8.30u tot 10.30u. Het lidgeld bedraagt € 30 per jaar. Als de twirler na 2 lessen beslist om door te gaan dienen een T-shirt, jogging, panty’s en schoenen worden aangekocht (ca. € 50, het is soms ook mogelijk om tweedehands materiaal te kopen, wat natuurlijk de prijs verlaagt).
De overige benodigdheden (stick, etc.) worden door de vereniging ter beschikking gesteld. Jaarlijks nemen we deel aan diverse optochten en doen de groteren mee aan meerdere wedstrijden. Ook wordt af en toe op je hulp gerekend bij activiteiten ingericht door de vereniging.
Om de 2 jaar organiseren we een tweedaags galaconcert en dat is meestal een hele belevenis voor alle leden en een mooi schouwspel voor het publiek. Dus twirlers, allemaal welkom bij ‘The Starlights’.